Αναμνηστικό κέρμα-Καρκίνος του μαστού

Catriona στο Περιοδικό Μ
Ιούλιος 11, 2017
ΕΜΕΙΣ σας ευχόμαστε…
Αύγουστος 11, 2017

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΚΕΡΜΑ

To French Monnaie de Paris δημιούργησε ένα αναμνηστικό κέρμα με το σήμα του Pink Ribbon για να τιμήσει το Le Cancer du Sein, Parlons-en! και την 25η Επέτειο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του Μαστού των Estée Lauder Companies.
απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου των Estée Lauder Companies.

«Αυτό το ειδικό κέρμα, με το ροζ κορδελάκι που συν-δημιουργήθηκε πριν από 25 χρόνια από την εκλιπούσα Evelyn H. Lauder, είναι μια εξαιρετική τιμή και μια σημαντική διάκριση για την Εκστρατεία μας», λένε χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι της Estee Lauder.
«Το ροζ κορδελάκι έχει γίνει το παγκόσμιο σύμβολο της υγείας του μαστού, ενώνοντας ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.
Όταν η Evelyn H. Lauder δημιούργησε την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του μαστού, πίστευε σε δύο πολύ ισχυρές αλλά απλές αρχές – ότι η γνώση είναι δύναμη και ότι η εκπλήρωση της αποστολής της Εκστρατείας δεν θα μπορούσε να συμβεί από ένα άτομο μόνο.
Το αναμνηστικό κέρμα των 2 Ευρώ, θα διατεθεί στο κοινό στις 25 Σεπτεμβρίου στη Γαλλία αλλά και σε όλη την Ευρώπη, σε 10 εκατομμύρια αντίτυπα».

http://www.cancerdusein.org/
https://www.monnaiedeparis.fr/
https://www.elcompanies.com/