Κάνε μια δωρεά

ΕΜΕΙΣ θέλουμε λίγη από την ανάσα σας. Δώστε πνοή σε ένα δύσκολο έργο.


Κάντε τη δωρεά σας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί περισσότερο

1. Δωρεά μέσω του PAYPAL
Επιλέξτε το ποσό με το οποίο θέλετε να συνεισφέρετε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε στο κουμπί "Στείλτε τη Δωρεά σας" Θα μεταφερθείτε στο ΑΣΦΑΛΕΣ περιβάλλοντου PayPal, όπου εκεί, έχετε τη δυνατότητα είτε να χρησιμοποιήσετε τον PayPal λογαριασμό σας είτε να πληρώσετε χωρίς να έχετε λογαριασμό, μέσω της πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας σας.

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Billing Details

Donation Total: 20,00€

2. Δωρεά μέσω ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ σε ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ

Μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας πραγματοποιώντας Τραπεζική κατάθεση  στην τράπεζα που σας εξυπηρετεί με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους: κατάθεση σε ταμείο τράπεζας, e-banking, χρήση μηχανημάτων τραπεζικών συναλλαγών.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. είναι οι εξής:

Στο έντυπο της τράπεζας ή στα στοιχεία πληρωμής εάν κάνετε χρήση ebanking, σας παρακαλούμε συμπληρώστε τα πλήρη στοιχεία σας αλλά και την ένδειξη "δωρεά"!
3. On Line Δωρεά με χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας
Πατήστε στο κουμπί με το ποσό της δωρεάς που θέλετε να κάνετε, για να μεταφερθείτε στο ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ του ασφαλούς συστήματος online ηλεκτρονικών πληρωμών της Viva Payments. Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό εκεί! Με τη μέθοδο αυτή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα.
Το ποσό που θέλετε να δωρίσετε θα το συμπληρώσετε εκεί και μπορεί να είναι οποιοδήποτε ποσό, ακόμα και η μικρότερη προσφορά έχει αξία...


pay.vivawallet.com/emeiscomgr
4. Δωρεά μέσω Ταχυδρομικής Επιταγής
Συμπληρώστε μια απλή ταχυδρομική επιταγή σε ένα κατάστημα των ΕΛΤΑ και στείλτε την στη διεύθυνση μας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – ΙΑΣΗ - ΣΤΗΡΙΞΗ Λεωφόρος Κηφισίας 102, 115 26 Αθήνα, Αμπελόκηποι Τηλέφωνα επικοινωνίας: 800 11 35735, 6978535813
5. Για Εταιρείες
Συνεργασίες με κοινωνικό πρόσωπο. Μαζί μπορούμε να αναπτύξουμε συνεργασίες για την ενίσχυση των Δράσεων του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. Επικοινωνήστε μαζί μας στα 800 11 35735, 6978535813 ή μέσω email στο emeis@emeis.com.gr
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που θα χρησιμοποιήσετε, μετά την αποστολή της δωρεάς σας, σας παρακαλούμε ενημερώστε μας είτε τηλεφωνικά στο 800 11 35735 είτε μέσω email στο emeis@emeis.com.grδίνοντάς μας την ημερομηνία της δωρεάς, το ονοματεπώνυμό και τη διεύθυνση αλληλογραφίας σας.

Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα προκειμένου να μπορέσουμε να  επιβεβαιώσουμε τη συνεισφορά σας και να σας αποστείλουμε το σχετικό νόμιμο παραστατικό (απόδειξη δωρεάς)

Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι πολύτιμη για τη Δράση μας.

Σας ευχαριστούμε !