Πώς μπορώ να βοηθήσω

ΕΜΕΙΣ Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου


Η Αποστολή μας γίνεται πραγματικότητα μόνο μέσα από τη γενναιοδωρία των μελών και υποστηρικτών μας. Τα έσοδά μας είναι μόνο από τις μικρές δωρεές των συνανθρώπων μας και τις συνδρομές των μελών μας. Ακόμα και ένα ευρώ είναι αρκετό για να βοηθήσει μια γυναίκα να ολοκληρώσει τις εξετάσεις της. Καμία προσφορά δεν είναι μικρή. Η αγάπη δεν έχει όριο.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ

 • Ως μέλος
 • Ως χορηγός
 • Ως εθελοντής ή υποστηρικτής της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.
 • Ως εταιρία στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής εταιρικής ευθύνης
 • Κάνοντας μια δωρεά
 • Προσφέροντας στη μνήμη κάποιου αγαπημένου σας προσώπου
 • Με όποιο τρόπο μπορείτε να σκεφτείτε
Γίνε Μέλος
Μέλος μας μπορεί να γίνει κάθε ενήλικας πολίτης, άνδρας ή γυναίκα που θέλει να βοηθήσει το έργο μας. Παρακαλούμε συμπληρώστε, υπογράψτε και αποστείλατε μας την αίτηση:

Εγγραφή μέλους: 20€

Συνδρομές:
 • Ετήσια συνδρομή απλού μέλους 10€
 • Ετήσια συνδρομή τακτικού μέλους ιατρού 50€
Γίνε Χορηγός
Οι επιχειρήσεις που συμβάλλουν στο σημαντικό έργο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. λαμβάνουν μια σειρά από μεγάλα ανταποδοτικά οφέλη, σε διάφορα επίπεδα.

Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, συμμετέχει και διοργανώνει δράσεις και εκδηλώσεις οι οποίες λαμβάνουν μεγάλη προβολή μέσω των ΜΜΕ που υποστηρίζουν τη δράση, έχουν μεγάλη διασπορά στα Social media, ενώ προβάλλονται και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Υπάρχουν χορηγικά πακέτα διαφόρων επιπέδων τα οποία έχουν σχεδιαστεί με βάση τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων, όπως επίσης και ειδικά προγράμματα χορηγίας τα οποία σχεδιάζονται βάση συγκεκριμένων προδιαγραφών που μπορεί να έχει μια επιχείρηση.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα προγράμματα χορηγίας.
Εταιρική υπευθυνότητα
Οι εταιρείες που επιθυμούν να υποστηρίξουν το έργο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., μέσα από το πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής τους Ευθύνης, συμβάλλουν σημαντικά στο:

 •  Να αυξηθούν οι πιθανότητες αποθεραπείας/ίασης των ασθενών που υποστηρίζουμε,
 •  Να καταστεί δυνατή η επέκταση των υπηρεσιών μας, τόσο σε μεγαλύτερο αριθμό ασθενών, όσο και σε περισσότερες ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, όπως ενδεικτικά σε φυλακισμένες, μετανάστες, μειονότητες, Ρομά, LGBT κλπ.

Δείξτε τη συμπαράστασή σας οργανώνοντας μια εκδήλωση εξεύρεσης πόρων!

Δείξτε τη συμπαράστασή σας εντάσσοντας την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.  στο πρόγραμμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του οργανισμού σας.
Γίνε Εθελοντής
Μεγάλο κομμάτι του έργου μας το οφείλουμε στους εθελοντές μας. Χωρίς τη δική τους υποστήριξη τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

Εθελοντής μας μπορεί να γίνει όποιος επιθυμεί να βοηθήσει και να στηρίξει το έργο μας:

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ - «πρώτης γραμμής» 
Εάν είσαι ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια ή γυναίκα που έχεις νοσήσει και πιστεύεις ότι η μάχη με τον καρκίνο δεν είναι μοναχική, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εθελοντισμού σ’ αυτήν την ομάδα.

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας μπορούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους στην οργάνωση και πραγματοποίηση κάθε εκδήλωσης της ΕΜΕΙΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ με αγάπη και καλή διάθεση.

ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Άνθρωποι με όρεξη & διάθεση να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση συγκεκριμένου έργου της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ τους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ (π.χ. μεταφράσεις, φωτογραφήσεις..).

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ υποστήριξης Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.
Δραστήρια μέλη και φίλοι μας διοργανώνουν εκδηλώσεις στήριξης-διάδωσης του έργου της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.  σε σχολεία, κοινότητες, δήμους, πολιτιστικές ομάδες.

Δείξτε τη συμπαράστασή σας οργανώνοντας μια εκδήλωση εξεύρεσης πόρων! Είτε πρόκειται για μια εκδήλωση με τους φίλους σας, στο γραφείο ή στη σχολή σας. Η εκδήλωση μπορεί να είναι όσο απλή ή δημιουργική θέλετε εσείς.

Kάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη.

Κάνε μια Δωρεά

Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη στήριξή της στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού που είναι ανασφάλιστες και με σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Έχει κύριο στόχο την φροντίδα, την κοινωνική αλληλεγγύη, την Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη στους πάσχοντες  αλλά και στα μέλη της οικογένειας και στους φίλους τους.

Πίσω από την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. δεν υπάρχει κάποιος πολύ πλούσιος ή κάποιος χορηγός. Η δύναμη της είναι οι κοινωνικά ευαίσθητοι πολίτες.

Για να συνεχίσει να προστατεύει τη ζωή, χρειάζεται την υποστήριξη όλων! Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι πολύτιμη!Δες εδώ πως μπορείς να κάνεις τη Δωρεά σου σήμερα και να συνεισφέρεις στις δράσεις μας