ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

ΦΥΛΛΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγαπητή φίλη,

είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί άλματα στη διαγνωστική και θεραπευτική ιατρική. Ο καρκίνος του μαστού παραμένει παγκοσμίως ένας από τους πιο συχνά διαγνωσμένους καρκίνους στις γυναίκες.

Την τελευταία 20ετία έχουν γίνει μεγάλα βήματα στον τομέα της πρόωρης διάγνωσης , γεγονός το οποίο αντικατοπτρίζεται στην μείωση του ποσοστού θανάτου από τη νόσο.

Στην ελληνική κοινωνία παρατηρείται έλλειψη γνώσης – ενημέρωσης για θέματα σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού σε υγιείς γυναίκες.

Στο πλαίσιο αυτό, το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί χρησιμοποιείται προκειμένου να μετρήσει τη γνώση των γυναικών αναφορικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στα πλαίσια σχετικής έρευνας της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας-Ίαση-Στήριξη - Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. Φιλανθρωπική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που υποστηρίζει στη θεραπεία τους γυναίκες με καρκίνο του μαστού, οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα ν’ ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδά της νόσου.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αν και πολύτιμη, είναι προαιρετική. Το ερωτηματολόγιο σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει ανώνυμο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας και την πολύτιμη βοήθειά σας.

για την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.,
το Δ.Σ

 

 

«Ε.Μ.Ε.Ι.Σ» ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ –ΊΑΣΗ-ΣΤΗΡΙΞΗ- ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ-ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ-
Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 800 11 35735 (Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9 το πρωϊ έως τις 3 το μεσημέρι), email: emeis@emeis.com.gr
Διοικητικό Συμβούλιο: Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, Πρόεδρος, Δημήτρης Γροσομανίδης, Αντιπρόεδρος,
Ειρήνη Βάρδα, β’Αντιπρόεδρος, Διονύσης Κουφουδάκης, Γραμματέας, Παναγιώτα Ντασίου, Ταμίας,
Δημήτρης Κορωνάρχης, Μέλος, Δημήτρης Πανούσης, Μέλος